Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak ja by som ti povedal asi takto mám ročník 96. 1.5 12V mám najazdených viac ako230 000km a jediné čo som tam menil boli rozvody olej atd....je pravda že je treba vymaniť spojku ale kvoli tomu že je tam stará ešte od originálu z výroby a známy mi hovoril že videl tieto autá z kilometrami nad 600 000 takže ja tomu verím...Sú to schopné motory...Ak dajaký dotaz mám tu svoju sledovanu oblasť na odkaze https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=45&t=15801 tak ked tak píš tam ...mam tam aj foto mojho miláčka ako som ho pretvaroval...Peter_TO píše:Ja mam 173 000 km a pri bežnej údržbe bez problémov, povedal by som, že stav nového motora... žiaden únik oleja ani strata výkonu..(ťuk,ťuk)
rkempny píše:Já mám Accenta r.v12/97, je už to facelift, motor 1.3 62kw, včera jsem překročil 210000km a jedniné co se na motoru dělalo je výměna oleje,rozvody,svíčky,filtry.motor naprosto bez problémů,je celkem živý. Maximální spokojenost a když jsem si koupil kdysi prvního accenta tak mi známý (majitel servisu) říkal,že jsem neudělal dobře, ani s jedním autem jsem neměl nikdy problémy. Prvního Accenta (1995) se stejným motorem jsem koupil když měl najeto 84000 a prodával když měl něco přes 134000km, můj současný měl při koupi 117000, po prvním majiteli a za 3,5 roku provozu jsem jak výše zmíněno překročil 210000km. Jediný problém společný problém obou Accentů je a byl spotřeba oleje, cca 0,5l na 10000km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partneři: | Hyundaiklub.pl | Hyundai Club Türkiye |